Tjenester

Kvalitet

Vi utfører jobber med et fokus på å oppnå et produkt med kvalitet.

Tillit

Kunden skal føle seg trygg på våre ansatte og deres kunnskaper.

Trygghet

Kunden skal føle seg trygg på at vi har kunnskapen for å gjennomføre ønsket arbeid.

Nøyaktighet

Vi er fokuserte når vi utfører tjenester for å oppnå best mulig resultat.

Asfaltering

Mange boligeiere har lyst til å asfaltere oppkjørselen og gårdsplassen sin. Dette er en god idé på flere måter, men ikke minst fordi det gir et ryddig og pent inntrykk av eiendommen. Med asfaltering av gårdsplass og oppkjørsel vil det estetiske inntrykket merkbart løftes.

Vi utfører asfaltarbeid på blant annet gårdsplasser, småveier, kabelgrøfter og i oppkjørsel. Vi følger etter dine ønsker og tanker fra starten på prosjektet helt til ferdig produkt. Med høy kompetanse gjennomfører vi arbeidet med høy kvalitet for å oppnå best mulig resultat.

Oppretting

Før man legger asfalten er det viktig å sikre om at grunnen er solid. Vi hjelper deg med oppretting før vi legger asfalten, for å skape et bedre resultat med kvalitet. Vi sørger også for riktig fall på asfalten når det regner, slik at overvannet ledes bort. Vi gjør alt vi kan for å sørge for riktig fall før vi asfalterer, men er ikke dette mulig, må det legges inn renne for drenering, eller et sluk.

Oppretting hjelper til med å gjøre asfalten mer solid.

Lapping

Alle har opplevd huller i veien, og ikke minst har mange prøvd å kjøre bil over en hullete asfaltert vei. Dette er kjedelig på flere måter, men særlig fordi det kan føre til både små og store skader på kjøretøy, og dyre reparasjoner.

Vi tilbyr lapping av asfalt, vi hjelper deg med å fjerne asfaltskader som for eksempel hull og sprekker i asfalten.
Det er viktig og reparere og ta vare på asfalten for å forhindre større skader.

Vi reparerer både små og store skader på asfalt for deg, og har erfaringen og kompetansen som skal til for at du får det beste resultatet.

Har du noen spørsmål?

Vi utfører tjenester innenfor asfaltering.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle